PC

Obnovite znanje o antičkoj Grčkoj sa Discovery Tour modom u AC: Odyssey

Iako je poslednji DLC za Assassin’s Creed: Odyssey već izdat, to ne znači da je Ubisoft digao ruke od ove igre, već nastavlja da je obasipa novinama.

Najnoviji apdejt, koji svi igrači dobijaju potpuno besplatno, je kreiran u edukacione svrhe, pošto će igračima omogućiti da antičku Grčku spoznaju iz nešto drugačijeg ugla.

Nazvan Discovery Tour, ovaj apdejt je isti onaj koji je dobio Assassin’s Creed Origins, i on će igrače voditi kroz pet različitih obilazaka koji će govoriti o određenim oblastima iz sveta antičke Grčke, poput mitologije, gradova, arhitekture, ratova i slično.

Na kraju svake “ture” igrače očekuje i provera stečenog znanja u vidu kviza, što je zanimljiv dodatak. Jako nam se dopada ovaj apdejt jer osim zabave služi i za edukaciju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top