PC

Pored piletine, KFC sada izdaje i video igre

Da je vašem autoru pre nekoliko dana, dok je bio u KFC-u,  neko rekao da će pored jela, moći da se oproba i u igrama iza kojih stoji KFC, verovatno… bih poverovao, pošto je u gejming industriji danas sve moguće.

A kada to kažem, stvarno i mislim. Naslov iza kojeg stoji KFC ne podrazumeva jurnjavu za pilećim batacima kao što smo navikli u igrama iz nekih, sada davnih, vremena. Ovde je zapravo reč o dating sim igri, u kojoj, između ostalog, imate priliku i da “zavedete” pukovnika.

I Love You, Colonel Sanders! A Finger Lickin’ Good Dating Simulator(da to je puni naziv igre) vas stavlja u ulogu mladog kuvara pred kojim je čitava karijera, a zanat će učiti rame uz rame sa Sandersom.

Kao i u svim ostalim igrama ovog tipa, tema ove igre je generalno u senci a više je fokus na onom socijalnom aspektu, poput činjenice da se možete ljubavisati sa raznim likovima i sticati prijateljstva koja će vam lakše pomoći da steknete diplomu kuvara i zaposlite se u obližnjoj KFC radnji.

Zašto ovo postoji? “Zašto da ne” je verovatno i najlogičniji odgovor. Ovaj naslov stiže već 24. septembra na Steam, a ako ste zaljubljenik u hranu ovog lanca restorana, sada imate prilike da tu ljubav i iskažete.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top