PC

Samo su odabrani mediji dobili Borderlands 3 kopije za recenzije

Čudne situacije koje  prate Borderlands 3 nikako da stanu. Nakon silnih drami vezanih za Epic ekskluzivnost, Rendija Pičforda, mikrotransakcije i gomilu drugih stvari, sada dolazi i do veoma sumnjivog načina na koji se 2k poneo prema gejming novinarima.

Naime, suprotno praksi kod izdavača da kopije igara za recenzije pošalju nekoliko nedelja unapred medijima, ovoga puta je 2k rešio da kopije za recenzije pošalje na adrese svega nekoliko redakcija u SAD, pa su tako brojni mediji ostali bez prilike da urade recenziju igre pre njenog izlaska.

Čak ni ti mediji koji su dobili pristup, nisu dobili kopije igara, nego podatke za logovanje na specijalnim Epic Games nalozima, napravljenim za ove potrebe, što unosi dodatnu zabunu i nejasnoće.

Kako kažu iz 2k, ovo rade zbog “sigurnosnih” razloga, ali nam nije jasno kakvi su to tačno razlozi, i više nam deluje kao izgovor.

Naša redakcija je recimo Read Ded Redemtpion 2, koji je takođe 2K publikovao, dobila skoro dve nedelje pre izlaska, baš kao i trenutno aktuelni NBA 2k20, tako da nas zaista čudi sve ovo što se trenutno dešava.

Izgleda da ćemo ovoga puta kopiju igre za recenziju dobiti tek na sam dan izlaska igre, a istu sudbinu su doživeli i brojni drugi svetski mediji.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top