PC

Sea of Thieves dobija ljubimce i premijum valutu

Jedna od najboljih Majkrosoftovih igara koja se pojavila u prethodnih nekoliko godina je svakako Sea of Thieves, multiplejer naslov koji igrače smešta u ulogu pirata na uzburkanom moru.

Igra je imala prilično solidan početak, a studio Rare je nastavio da dalje podržava intersovanje igrača dodavanjem novog sadržaja u vidu neprijatelja, opreme i novih predela.

Sada je došao red na novi set novina, koji će u Sea of Thieves dovesti ljubimce i premijum valutu. Premijum valuta, Ancient Coins, se može kupovati za pravi novac, a potom se može koristiti za uzimanje kozmetičkih dodataka.

Valuta se može koristiti i za drugi novi dodatak, ljubimce. Za početak su igračima dostupna dva simbolična pomorska saputnika – papagaji i majmuni. Za dalji period je najavljeno još ljubimaca, ali su ove dve vrste trenutno i više nego dovoljne.

Ljubimci su fantastičan dodatak i odlično se uklapaju u svet Sea of Thieves. Njih ujedno možete voditi na razne avanture ili ih ostavljati na kopnu da čekaju na vas(ne brinite, neće im biti dosadno). Ljubimci će reagovati na opasnost skrivanjem, a proveseliće se uz vaš emote, ne znamo samo da li ćemo moći da ih častimo rumom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top