PC

Zafina je novi borac u Tekken 7

Bandai Namco je još na EVO 2019 događaju predstavio treću sezonu sadržaja koja je pripremljena za tabačinu Tekken 7, a prve čari te najave možemo isprobati već sada.

U Tekken 7 je stigao novi borac, mistična Zafina koju krase jedinstveni stilski udarci i glatke animacije borbenih poteza. Trejler nam otkriva da iza ovog karaktera stoji i mračna priča protiv koje se ona bori svaki put kada stupi u ring.

Zajedno sa Zafinom, u Tekken 7 je stigla i poboljšana statistika o performansama igrača, kao i rebalans svih boraca.

Za sam početak treće sezone moramo reći da smo oduševljeni, a u septembru nas očekuje i Leroy, dok na zimu pristiže još novina.

+

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top