PlayStation 4

Death Stranding Briefing trejler nam konačno otkriva smisao priče

U toku je Tokyo Game Show, jedan od najvećih svetskih festivala video igara, pa nam im zemlje izlazećeg sunca stižu brojne vesti i novine.

Tamo bi trebalo da bude prikazani gejmplej demo za Death Stranding  od skoro 50 minuta, ali ono što nas je više zaintrigiralo je novi trejler, koji nosi naziv Briefing i koji nam konačno pokazuje neke smislene stvari koje nam pomažu da jasnije razumemo priču i sve one čudne stvari koje smo videli do sada.

Pa tu tako likovi koji nose maske zlatnih lobanji zapravo teroristička organizacija koja hara Amerikom, USB ogrlice su vojna tehnologija, dok su bebe u kapsulama zapravo neka vrsta veze i konekcije između stvarnog sveta i dimenzije na pola puta između smrti i života, odnosno Lima.

Saznajemo i koja je uloga nekih od karaktera u igri, kao i osnovnu postavku priče i naše misije u igri, kao i još par detalja. Da vam ne bismo sve spojlovali, pogledajte i sami trejler, pa donesite vaše zaključke.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top