PC

Nećete moći da muvate Kijanu Rivsa u Cyberpunk 2077

Pre oko par meseci nam je CD Projket RED potvrdio nešto što smo i očekivali, a to je da će opcije za romansu biti značajno proširene i šarenolikije od onih koje smo imali u The Witcher 3.

Nedavno smo saznali i da će sve međuscene u igri biti iz prvog lica, pa i one seksualnog karaktera, ali nam danas stiže i jedna vest koja će verovatno mnoge razočarati.

Naime, među tim brojnim opcijama za romanse, neće biti i mogućnosti da igrač pokuša da uradi nešto sa glavnim saputnikom, Džonijem Silverhendom, koga glumi (i kome je pozajmio lik), legendarni i svima omiljeni glumac Kijanu Rivs.

Ovo je potvrdio vodeći dizajner igre, Maks Pirs, na Tokyo Game Show festivalu. On se dotakao i inkluzivnosti igre, govoreći o svim mogićim opcijama i kombinacijama koje igrači mogu da naprave za svoje karaktere, poput toga da imate muško telo, a ženski glas, kao i da će vas svi u igri jednostavno zvati “V”, bez polne odrednice, kako bi igra bila što imerzivnija, bez obriza kakvu kombinaciju telesnih karakteristika izaberete.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top