PC

Borderlands 3 PC igrači (Epic) se na tehničke probleme igre žale na Steam forumima

Kada je u pitanju Borderlands 3, praktično od same najave igre ovog proleća, igra prate razne kontroverze. Jedna od njih je svakako i to što je igra, kada je u pitanju PC, šest meseci ekskluzivna na Epic prodavnici, što je prirodno izazvalo revolt igrača, kojima ono što Epic radi odavno nije omiljeno.

Sada kada je igra izašla, i pored sjajne prodaje, prate je veliki problemi, pre svega tehničke prilike, kao što je gomila bagova, gličeva i generalna nestabilnost i loša optimizovanost igre.

Ali, kako Epic prodavnica nema niti sistem ocenjivanja, niti forume gde bi igrači moglia da diskutuju o problemima, dolazimo do jedne paradoksalne situacije da je veliki broj igrača pribegao Borderlands 2 forumima na Steamu kako mesto gde mogu da se požale o svojim problemima sa igrom.

Ovih dana je primećen veliki broj novootvorenih tema na BL2, gde ljudi traže rešenja za svoje probleme, i prijavljuju nove. Epic je svojevremeno rekao da neeće imati forume i ocene, kako bi smanjio “negativnost” koju oni donose, ali mislimo da to apsolutno nije dobro rešenje i da će svakako jednog dana morati da imaju neki vid komunikacije gde će igrači moći da iznose svoja mišljenja i kritiku igre, što se vrlo dobro vidi i u ovom slučaju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top