PlayStation 4

Definitivno dobijamo još Death Stranding igara

Nakon što nam je Briefing trejler za Death Stranding konačno otkrio smisao priče, producent ove igre, čuveni Hideo Kodžima, se sada dotakao i teme narednih igara.

On je u jednom od intervjua govorio o samoj priči koju ćemo pratiti tokom igranja Death Stranding, kao i o osnivanju novog pravca igara – Strand Games.

Kodžima je ovde naveo da jedan naslov, što je u ovom slučaju Death Stranding, neće biti dovoljan, kako bi žanr stvarno zaživeo, i naglasio je da su nastavci i nove igre potpuno neophodni.

Naglašeno je da će tek sa nastavcima fanovi postati svesni novog žanra, a ovaj producent je ujedno iskazao i da ima ogroman broj ideja za kreiranje novog sadržaja, kao što su TV drame.

Na žalost nas fanova, Kojima je iskazao kako mu ne može da ostvari svaku ideju koju ima, jer je izuzetno teško raditi više stvari odjednom.

Kodžima će u nastavcima sigurno pokušati da odgonetne o čemu se stvarno radi u igri, pošto je on nedavno izjavio kako i sam ne razume sopstvenu igru baš najbolje.

Death Stranding izlazi 8. novembra za Playstation 4.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top