PC

Gears 5 oborio rekord: najbolje lansiranje Xbox Game Studios igre u ovoj generaciji!

Iako je Gears 5 imao određenih problema pri izlasku (što je izgleda postao standard za AAA igre), naslov je ipak naširoko prihvaćen kako kod fanova franšize, tako i kod šire igračke publike.

U prilog tome govori i informacija koju je Xbox ponosno predstavio ovog ponedeljka, a to je da je Gears 5 igra sa ubedljivo najboljim lansiranjem u ovoj generaciji konzola, kada je u pitanju Xbox Game Studios.

Tokom prvog vikenda, igru je već kupilo i igralo preko tri miliona igrača, čineći Gears 5 najigranijom Xbox igrom u prvoj nedelji lansiranja još od 2012. godine i izlaska Halo 4, dakle ovo je igra sa najboljim startom od kada je izašao Xbox One. Za poređenje, Gears 4 nije imao ni upola broj igrača pri izlasku, koliko sada ima Gears 5.

Osim ovog rekorda, Gears 5 je takođe naslov sa najboljim debijem na Steamu, tako da je Microsoft svakako zadovoljan što je odlučio da igra odmah bude i na ovoj platformi.

Jel ste stigli da probate Gears 5 ovog vikenda? Kako vam se čini?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top