Vesti

Muzika iz igre Cuphead dominira na Billboard Jazz listi

Cuphead je definitivno jedan od najboljih platformera koji se pojavio u poslednjih nekoliko godina. Odličan dizajn nivoa sa teškim boss karakterima i umetnički stil igre koji podseća na crtaće predratne ere su glavne pozitivne čari ove igre.

Međutim, Cuphead krasi i fenomenalna muzika. Tokom svakog nivoa koji prelazite, prate vas odlične džez numere koje se i više nego savršeno uklapaju u sam tok igre.

Izgleda da ta muzika odlično funkcioniše i izvan igre, pošto je Cuphead soundtrack sada na prvom mestu prestižne Billboard liste u sekciji Jazz.

Možda mnoge čudi kako to da je muzika iz igre koja se pojavila pre dve godine tek sada dostigla prvo mesto na ovoj listi. To je zapravo omogućeno zahvaljujući gramofonskoj ploči koja je nedavno puštena u prodaju.

Cuphead je odlična igra koja se iz godine u godinu širi, a ova godina je svakako izuzetno uspešna pošto je najavljen pravi crtani film, a može se igrati i u Tesla automobilima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top