PC

Rockstar Games Launcher krenuo sa radom, preuzmite ga i dobijate GTA: San Andreas besplatno

Nizu novih lansera i platformi za distribuciju i pokretanje video igara, se sada pridružio i čuveni kreator GTA igara, Rockstar Games.

Ovaj developer je sada u rad pustio Rockstar Games Launcher, što je u suštini unapređena verzija Social Cluba.

Ova platforma okuplja sve Rockstarove igre na jednom mestu, sa mogućnošću njihove kupovine, a kao dodatne pogodnosti igračima je obezbeđeno čuvanje napretka “u oblaku”, kao i automatsko ažuriranje igara.

Uz lansiranje ove platforme, Rockstar Games je pripremio i mali znak pažnje za sve nove korisnike, besplatni Grand Theft Auto: San Andreas. Sve što je potrebno kako biste dobili GTA: SA besplatno, jeste da preuzmete Rockstar Games Launcher sa OVOG SAJTA i da se prijavite.

Rockstar Games Launcher ne donosi ništa novo, ali je besplatan primerak jedne fantastične igre sasvim dovoljan razlog da bacite pogled na to šta nudi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top