PC

Spremaju se velike novine za E3 2020

Nije se još ni leto završilo, a ekipa koja stoji iza najvećeg festivala video igara na svetu već priprema stvari za narednu godinu.

Govorimo naravno o E3 festivalu u Los Anđelesu.

Ukoliko niste bili upućeni, E3 festival je od kad postoji(1995),  pa sve do 2016. godine, bio isključivo mesto za ljude iz industrije i medija, ne i za široke mase i fanove. To se sve promenilo 2017. godine, kada je E3 otvorio svoja vrata fanovima.

To okretanje ka samim gejmerima će se nastaviti i naredne godine, kada E3 planira da pusti dodatnih 10 000 karata za obične posetioce. Osim toga, organizacioni odbor planira da odvustruči naporne za dovođene slavnih ličnosti i influensera, jer smatraju da to pozitivno utiče na festival kao i na njegovu primamljivost. Iskreno, nismo sigurni da je to previše dobra ideja, jer ume da bude poprilično čudnjikavo i neprijatno, i retki su izuzeci da to bude neverovatno spontano i prirodno, put situacije sa Kijanu Rivsom, koji je njegovo pojavljivanje izveo sjajno.

Neki od primera koji su dati kako bi poznate ličnosti bili deo šoua, je da recimo LA Lejkersi igraju NBA igru kao deo programa.

Generalno nam se čini da E3 polako želida više postane nešto poput festivala kao što su Gamescom, ChinaJoy, Tokyo Game Show i drugi veliki gejming festivali širom sveta, koji su više komercijalne prirode i koje poseti oko 200-400 hiljada ljudi, jer se čini da im onaj “biznis” deo polako sve više beži, što smo videli ove godine, gde su svoje prisustvo otkazali Sony i EA.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top