PC

Stigao je novi Steam! (BETA)

Još od kada je zvanično najavljen novi izgled Steam biblioteke, početkom ove godine, veliki broj PC igrača je sa nestrpljenjem jedva čekao da dođe taj dan. Razlog za to je činjenica da je Steam proteklih deceniju i po uveo brojne novine i poboljšanja, ali kada je u pitanju izgled i korisnički interfejs, to se praktično nije menjalo 15 godina.

E pa, taj dan je konačno došao, i pred nama je nova Steam biblioteka, doduše u Beta fazi. Ali, ta beta nije zatvorena, i svako ko želi, može u njoj da učestvuje. Dovoljlno je samo da otvorite Steam, odete na dugme Steam u levom uglu klijenta, pa zatim na podešavanja (Settings) i pod prvim jezičkom Account, dole desno izaberete da želite da parcipirate u Beti, nakon čega će vam se Steam apdejtovati i restartovati, i to je to, sada imate novi Steam.

Šta nam je on doneo?

Pre svega, potpuno novi izgled Steam biblioteke. Sada svaka igra u listi levo ima svoju malu ikonicu, i igree možete pretraživati po ogromnom broju opcija i tagova, što će vam značajno olakšati snalaženje, pogotovo ako ste među onima, poput autora ovog teksta, koji imaju po nekoliko stotina igara na Steamu.

Ne samo da će vam olakšati pretraživanje, već će vam i omogućiti da pravite kolekcije i grupe od vaših igara, kako biste ih bolje i preglednije organizovali, ali i planirali vaše igranje.

Tu su i potpuno nove strane igara, koje sada zauzimaju veliki prostor sa desne strane i pružaju obilje informacija o igri, poput vesti,  obraćanja developera, apdejta za igre, sadržaja koje prave igrači… Sve detalje o novom Steamu možete pročitati u zvaničnoj objavi.

Ovako na prvi pogled, mi smo veoma zadovoljni novim izgledom, a vi?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top