PC

Steam nastavlja sa inovacijama, pokrenuti testovi novog softvera za predlaganje igara

Nije prošlo mnogo otkako se pojavio novi dizajn Steam prodavnice, a sada je došao red na druge inovacije koje će pretragu načiniti još boljom.

Steam Labs program kompanije Valve, koji služi za testiranje svih novih dodataka pre nego što se zvanično pojave pred igračima, je nedavno postao bogatiji za softver čija će svrha biti bolje predlaganje igara, što treba da čini Interactive Recommender.

Steam nije bio baš od velike pomoći igračima na ovom polju, pa je zato sada u saradnji sa predstavio odlični softver koji će igračima predlagati naslove koji su dosta slični onom kojeg igrači već poseduju ili odaberu u pretrazi.

To nije sve, pošto je pokrenut još jedan “eksperiment” koje se bazira na recenzijama korisnika i takođe služi tome da olakša pronalaženje igara, samo što ovde vidite šta su ostali imali da kažu o igri.(Slike ispod)

Sve ovo nam dobro zvuči i izgleda dosta zanimljivo sa puno potencijala, nadamo se samo da će se i u praksi odlično pokazati kada se pojavi široj igračkoj zajednici.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top