PC

Procurele prve informacije za Battle Royale mod u CoD: Modern Warfare

Još od inicijalne najave ovogodišnjeg izdanja u Call of Duty serijalu, tvrdilo se da će fokus biti pre svega na priči i da će izostati Battle Royale mod, koji je doneo dosta problema u Black Ops 4.

Ipak, glasine sada tvrde drugačije, pošto su igrači među fajlovima PC verzije pronašli linije koda koje upućuju na to da će Battle Royale mod ipak biti prisutan u Call of Duty: Modern Warfare.

Linije koda su konkretno otkrile stvari vezane za loot i lokacije koje će taj mod posedovati, a najviše zabrinjava otkriće postojanja posebne valute, što znači da će igrači imati opciju da tokom samog igranja kupuju stvari, ali se nadamo da to neće biti ništa ekstremno.

Ne znamo da li je to onaj mod od 100 igrača o kojem je Infinity Ward pričao ranije, ali nas svakako zabrinjava postojanje ovog moda i kako bi on mogao da utiče na ostale delove igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top