PC

Betmen stigao i u Fortnite

Čuveni čovek-šišmiš proslavlja 80 godina postojanja, tokom kojih smo ga sretali u raznim oblicima, a ovaj jubilej je obeležilo deljenje besplatnih Batman trilogija na Epic Games prodavnici, kao i tizer za novu igru.

Sve to nije moglo da prođe i bez Fortnajta, kome se mora priznati da uvek ima kreativne ideje. Betmen je sada stigao u ovu igri, čime je započet još jedan u nizu krosovera.

Lokacija Titled Towers je transformisana u Gotham City, gde se možete boriti za Victory Royale u letećem stilu. Ova lokacija igračima nudi grapnel pištolj, neograničeno korišćenje glajdera, a tu su i neizostavni bataranzi koji eksplodiraju.

Gotham City nudi razne zanimljive lokacije, a tu je naravno i gomila skinova koja vas pretvara u Betmena, Džokera, Catwoman, i gomila druge kozmetike za oružja.

Događaj traje u naredne dve nedelje tako da imate sasvim dovoljno vremena za borbu protiv kriminala u Betmen stilu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top