PC

Louis Vuitton dizajnira nove skinove za League of Legends

Čuvena MOBA, League of Legends, ovih dana beleži čitavu deceniju postojanja i brojne uspehe koji su je pratili na tom putu, a izgleda da će budućnost biti prepuna luksuza i raskoša.

Tako nam izgleda zahvaljujući objavi da iza novih skinova u ovoj igri stoji čuvena modna kuća Louis Vuitton, čiji je zadatak da kreira jedinstvene skinove, kao i “kofer” u kojem će biti smešten trofej tokom predstojećeg Svetskog šampionata u League of Legends.

Iako zvuči veoma čudno, ovo je istina, i obe strane su veoma zadovoljne što imaju prilike da sarađuju povodom jednog specijalnog događaja.

Dizajn skinova i mesta u kojem će trofej boraviti će biti naknadno otkriveni uz više detalja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top