PC

Pisac iza Dragon Age serijala radi na novoj igri u novootvorenom studiju

Odustajanje od Dragon Age 4 igre sa fokusom na singplejer zarad drugačijeg, “live service” naslova, je dovelo do toga da dosta ključnih ljudi napusti Bioware i krene svojim putem, iako se na novom Dragon Age naslovu uveliko radi.

To je učinio i Majk Lajdlav, jedan od glavnih pisaca iza Dragon Age serijala. A sada govorimo o drugom piscu koji je radio na ovom serijalu, ali i na Knights of the Old Republic.

Radi se o Dejvidu Gajderu koji je osnovao svoj potpuno novi studio, nazvan Summerfall Studios. Studio je već počeo sa radom na prvom projektu, koji će nas odvesti u svet fantazije praćen klasičnim RPG elementima i izuzetno dramatičnom pričom.

Dejvid je otkrio da će se za finansiranje razvoja okrenuti Kickstarter platformi, gde verujemo da će imati odličan prijem, pošto su fanovi željni čistih i istinskih RPG igara, kojih je jako malo.

Više detalja o igri ćemo saznati 11. oktobra na PAX Australia.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top