Vesti

Prikazan trejler za novu Doctor Who igru – The Edge of Time

Čuvena britanska serija, Doctor Who, beleži svojih 56 godina postojanja, a osim igranog sadržaja, fanovi su imali prilike da uživaju i u raznim drugim avanturama i pogodnostima.

Među tim pogodnostima se nalaze naravno i video igre, a mi pišemo o najnovijoj. Radi se o VR naslovu Doctor Who: The Egde of Time koji igrače stavlja na zadatak spasavanja sveta i pronalaženja doktora koji je ponovo nestao.

Prema najavama developera iz studija Maze Theory, igrače očekuju reaktivna okruženja, mogućnost upravljanja Tardisom i još dosta doga. Iza ovog VR naslova stoji sam BBC, što znači da će igra biti izuzetno bliska pravom sadržaju, a otkriveno je da igrače očekuju i nova čudovišta.

Ispod možete pogledati i trejler koji otkriva više o samom gejmpleju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top