PC

Techland će podržavati Dying Light 2 dodatnim sadržajem 4 godine nakon izlaska

Dying Light 2 se tek treba pojaviti, a zajednici još uvek nisu u celini poznati svi detalji, ali jedno je sigurno, ovaj naslov će imati ogromnu podršku godinama nakon izlaska.

Glavni dizajner u studiju Techland, Tajmon Smektala, je u nedavnom intervjuu otkrio da će Dying Light 2 imati najmanje 4 godina aktivne podrške nakon izlaska, kao i da postoji velika šansa da ga bude još više.

Pod ovu vrstu spada redovno dodavanje novih elemenata, i delića priče kroz ekspanzije, kako bi se kod igrača održala posvećenost igri, koja već obiluje sadržajem, o čemu govori ogromna mapa.

Techland je još sa prvim Dying Light pokazao da ume da podržava svoje igre jako dugo nakon što su se pojavile pošto je dodao gomilu besplatnog sadržaja za sve igrače.

Ovaj studio se definitivno izdvaja od ostalih sa izuzetno dugom podrškom svojih igara, dok mnogi drugi nisu toliko posvećeni, poput Activisiona i Treayarcha koji nakon svega godinu dana dižu ruke od Black Ops 4.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top