PC

Treća sezona za Apex Legends nas vodi na novu planetu

Nakon druge sezone koja se nije nešto preterano mnogo istakla po inovacijama u Apex Legends, na red je došla treća koja u ovaj Battle Royale naslov donosi i novu mapu.

Kings Kanyon više neće biti jedino usamljeno mesto na kojem će se timovi od po troje boriti za život, već će to biti i mesto na novoj planeti zvano World’s Edge.

Mapa je otkrivena u istom stilu kao i do sada, stilu crtaća, ali je to sasvim dovoljno da dobijemo dosta detalja. U trejleru vidimo da ekipa dolazi na novi planetu na kojoj se nalaze snežni predeli, gejziri i lava.

U trejleru imamo prilike i da bolje upoznamo novog karaktera Cryptoa i njegove sposobnosti. Nekako nam je najviše pažnje privuklo to da će nova mapa doneti i voz u pokretu, gde nas verovatno očekuju zanimljivi okršaju.

Season 3 – Meltdown počinje u utorak, 1. oktobra, i jedva čekamo da vidimo šta je sve Respawn Entertainment pripremio za nas.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top