PC

Značajne promene stižu u Fallout 76 naredne godine

Bethesda još uvek nije otkrila kada će se pojaviti najavljene novine za 2019. godinu u Fallout 76, ali je zato već sada, u septembru, najavila šta igrači mogu da očekuju naredne godine.

Najava se odnosi na promene pre svega koje su preko potrebne ovom naslovu još od samog pojavljivanja.

Najavljeno je da će se početkom naredne godine u Fallout 76 pojaviti smeštanje perkova u posebne kategorije i korišćenje istih kao loadout, a Bethesda takođe radi na legendary sistemu, kao i dodatnim izmenama u funkcionisanju događaja u igri.

Od potencijalnih promena koje očekuju igrače sa početkom naredne decenije, govori se o tekstualnoj komunikaciji na PC-u i mogućnosti da se vratite na isti server sa kojeg ste, iz nekog razloga, izbačeni.

Od sličnih promena, ove godine se igrači mogu nadati priči, bogatijim dijalozima i multifaktorskoj autentikaciji koja će učiniti nalog igrača bezbednijim, mada ne mislimo da bi iko želeo da oduzme nalog zbog Fallout 76.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top