Vesti

Apple Arcade ranije krenuo sa radom, što ni sami developeri nisu znali

Pretplatnički servis kompanije Apple, simbolično nazvan Apple Arcade, igračima na iOS uređajima za svega 5 dolara donosi pregršt igara, od kojih su neke i ekskluzivno dostupne putem ove platforme.

Planirani datum pokretanja platforme je bio 19. septembar, ali su izgleda iz kompanije imali u planu da je pokrenu nekoliko dana ranije, u vidu beta verzije, što je iznenadilo mnoge developere.

Jedan deo njih je očekivao da će Apple Arcade krenuti sa radom po planu, a ti developeri su Simogo studio i izdavač Annapuna Interactive. Ono što ih je razočaralo sa ranim pokretanjem je da njihova verzija igara možda nije baš najbolja, pošto i dalje rade na finalnim detaljima.

Apple Arcade je postao dostupan beta testerima iOS 13 verzije, koji su sasvim slučajno otkrili da mogu igrati ogroman broj igara na svojim uređajima.

Ne znamo da li je Apple svestan ovoga, ali ako jeste, stvarno je neprofesionalno što developeri igara nisu obavešteni, jer to uglavnom donosi više štete nego koristi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top