PC

Battle Royale igra Maelstrom postala besplatna za igranje

Battle Royale scena je izuzetno kompetitivna, a glavni razlog za to je velika popularnost žanra i pokušaji velikog broja developera da uskoče u bitku za pažnju igračkog auditorijuma. Kao što možete i da očekujete, mnogi su tu bitku izgubili.

Neke igre su od samog početka besplatne, sa mikrotransakcijama kao glavnim izvorom zarade, a neke prvo pokušaju sa “poštenijom” metodom.

Sada kao primer imamo Battle Royale igru Maelstrom, gde se na otvorenom moru igrči bore do poslednjeg neuništenog broda, a to je jako teško, jer osim pirata, postoje i opasnosti u vidu čudovišta.

Maelstrom se pojavio još prošle godine, ali zbog toga što se naplaćivao je postojao jako mali broj igrača i teško je bilo odigrati solidnu partiju. Developeri igre, Gunpowder Games, su rešili da promene model na free-to-play i tako omoguće većem broju igrača da iskuse pomorske avanture u Battle Royale stilu.

Studio će zaradu ostvariti kroz prodaju kozmetičkih dodataka i bustera za brže napredovanje, ali na taj način nema nikakve prednosti tokom igranja, što je dobro čuti. Kako Maelstrom izgleda, možete pogledati na Steamu.

Ako vam se igra neka multiplejer igra, a niste baš zagrejani za pomorske bitke, bacite pogled na našu listu TOP 10 besplatnih multiplejera.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top