PC

Dve mape i novo oružje stiglo u Battlefield V

Iako većinu igrača još uvek drži razočarenje zbog otkazanog dolaska manjih(5v5) modova, DICE nastavlja sa aktivnom podrškom za Battlefield V i sada nam donosi još novina u ovu pucačinu smeštenu u Drugom svetskom ratu.

Glavna novina jesu 2 mape – Lofoten Islands i Provence – koje su dostupne za igranje u Squad Conquest i Team Deathmatch modovima igranja, ali ne i u Conquest i ostalim većim modovima.

Od naoružanja za igrače, novina su Breda M1935 PG i Panzerbusche 39 koje možete otključavati rešavanjem izazova. Za nas koji smo u BF V svetu od samog početka, možda i najradosnije poboljšanje jeste podizanje level capa sa 50 na čak 500, što je nam omogućava da nastavimo dalje sa levelovanjem.

Apdejt donosi i dosta ispravki problema u igri, pre svega kod „seckanja“, što doprinosi boljem iskustvu tokom igranja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top