PC

Endless Space kolekcija je besplatna na Humble Bundle

Sa završetkom letnje rasprodaje, Humble Bundle se vratio praksi deljenja besplatnih igara svojim fanovima.

Ovoga puta potpuno besplatno i prolaskom kroz izuzetno laku proceduru, dobijate The Endless Space Collection, koju čini sama igra Endless Space, ali i odlična ekspanzija koja donosi novi sadržaj i znatno bogatije iskustvo igranja.

Endless Space kolekciju možete ugrabiti sve do subote, 14. septembra, u 19 časova po našem vremenu putem ovog linka.

Pored preuzimanja igre, iskoristite priliku da pogledate i popuste koje Humble Bundle nudi sa završetkom letnje rasprodaje, kao i ponudu novog Humble Monthly paketa.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top