PC

Hitman 2 – letimo na Maldive!

Nakon smrzavanja u ledenim sibirskim zatvorima, ovoga puta nas nova misija Hitmana vodi na letovanje.

Sedamo na avion i letimo na egzotične Maldive, u Hitman 2 epizodi “Haven Island”. U pitanju je nova sensboks lokacija kojoj mogu da pristupe svi vlasnici Expansion Pass i Gold Edition opcija za Hitman 2.

Agent 47 putuje na izmišljeno privatno ostrvo Haven Island, gde se mora infiltrirati kao običan, doduše ultrabogati, turista u ovom luksuznom odmaralištu.

Haven Island nam donosi nove animacije, nov gejmplej, kao i nove predmete i načine ubjanja, uz naravno i nova prerušavanja, ali i brojne tajne za otkrivanje i preko 75 izazova i brojne druge stvari.

Ovaj DLC stiže za manje od nedelju dana, već 24. septembra, tako da jedva čekamo da putujemo na Maldive… kad već ne možemo u stvarnom životu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top