Mobile

Minecraft igra preko 112 miliona igrača svakog meseca

Igra feniks, kako bismo najlakše opisali Minecraft, nastavlja da dobija na popularnosti iz meseca u mesec, o čemu najbolje govori novi podatak o mesečnom broju igrača.

Otkriveno je da je Minecraft decembra prošle godine igralo preko 74 miliona igrača. Sada je ova cifra daleko veća, pošto je vođa studija iza igre otkrio da Minecraft mesečno igra oko 114 miliona igrača, što je ogromna cifra.

Developeri iz studija Mojang su prezadovoljni brojem igrača i najavili su da će nastaviti da obogaćuju Minecraft sadržajem kao i do sada. Sledeća velika novina je ray-tracing.

Minecraft se vratio na sam vrh igara sa najvećim brojem mesečno aktivnih igrača, i to nakon što je Roblox pre svega nekoliko meseci zauzeo tron sa 100 miliona igrača. O Fortnite: Battle Royale trenutno nema nikakvih novih detalja, što za igru nije dobar znak, jer ranije Epic nije prouštao priliku da se pohvali velikim brojkama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top