PlayStation 4

Novi trejler za Final Fantasy 7 rimejk izgleda predivno

Sa svakim novim trejlerom za Final Fantasy VII rimejk postajemo sve bliži konačnom datumu izlaska, ali i uvek ostajemo bez daha.

Najnoviji trejler koji je premijerno prikazan na Tokyo Game Show ima za cilj da nam pokaže neke sporedne elemente koji krase ovaj rimejk, za razliku od prethodnih trejlera.

Sada je prikazano više delova Midgarda, grada u kojem je smeštena radnja, a tu vidimo i raznovrsne sporedne aktivnost koje čekaju igrače van borbe, za koju su ujedno prikazane i neke nove mehanike.

Tu mislimo i na mini igre, koji će biti dosta i koje imaju svoje tragove u starijim igrama a izrađene su u novom ruhu. Trejler nas upoznaje i sa novim likovima, dok se podsećamo i nekih starih lica, što nas ohrabruje i znači da se Square Enix drži originala.

Final Fantasy VII rimejk stiže 3. marta naredne godine na Playstation 4 konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top