PC

Obustavljen rad na Red Dead Redemption remasteru za PC

Pošto originalni Red Dead Redemption još uvek nije pronašao svoj put do PC publike, grupa posvećenih modera je prošlog meseca započela projekat izrade RDR remastera za računare.

Projekat je tekao dosta dobro i moderi su ostvarili solidne performanse upotrebom emulatora.
Međutim, Take-Two nastavlja da vodi okrutnu politiku kada je u pitanju kreativni rad fanova, pa je tako stavio katanac i na ovaj projekat.

Moderi iz RDR remastera su nedavno objavili kako je rad na projektu zaustavljen, kao i da će pokušati da promene mišljenje izdavača.

U objavi nije naglašeno da je Take-Two poslao cease-and-desist pismo, ali je to lako zaključiti iz poruke. Jedan od modera je otkrio i da je Take-Two otišao predaleko u ovom slučaju, pošto su prikupili privatne podatke, a u više slučajeva su uznemiravali i porodicu modera.

Take-Two se ne oglašava po ovom pitanju, ali je već poznato da umeju biti prilično napadni kada je odbrana privatne svojine u pitanju, o čemu govori slučaj u kojem su slali privatne detektive na vrata strimera koji je otkrio neke detalje o Borderlands 3.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top