PC

Optužbe na račun CoD: Modern Warfare da su ukrali naslovnu beta sliku

U vikendu za nama, održala se otvorena beta CoD: Modern Warfare, i naše utiske možete čitati za koji dan, u oktobarskom broju časopisa Play!Zine.

Ali, osim priče o utiscima, na internetu se pronela i informacija koju vidite u naslovu ove vesti.

Naime, studio iza Black Powder Red Earth je otkrio da je jedna od njihovih fotografija potpuno neovlašćeno i bez pitanja korišćena kao promo pozadina tokom Modern Warfare bete.

Kao što možete videti na slici ispod, zaista je u pitanju identična fotografija vojnika, koja je tu i tamo “proterana” kroz par filtera, ali je to to.

U trenutku pisanja ove vesti, Activision i Infinity Ward se nisu oglasili po pitanju ove optužbe, ali biće zanimljivo videti šta će da odgovore.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top