PC

Rare deli besplatni skin u Sea of Thieves povodom dana govorenja poput pirata

Piratska igra, Sea of Thieves, pomno prati gusarske trendove u svetu pa je tako sada za igrače pripremljena specijalna pogodnost povodom Međunarodnog dana govorenja poput pirata.

Da, i ovaj praznik postoji i obeležava se svakog 19. septembra. Iz samog  naziva možete zaključiti o čemu se radi, ali bez brige, developer Rare ne zahteva od vas da govorite kao pirat.

Kao biste dobili specijalni skin za top u Sea of Thieves, potrebno je samo da na Twitch platformi ispratite 30 minuta strima nekog ko učestvuje u ovoj svečanosti i dobili ste skin.

Čudno je što ovo nije prisutno na Mixer platformi, pošto je studio iza Sea of Thieves u vlasništvu Majkrosofta. Arrr, nema veze, poklonu se ne gleda u zube(ako mu već nisu ispali zbog skorbuta).

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top