Meridian
Mobile

Ubisoft otvorio novi studio u Vijetnamu, fokusiraće se na izradu “instant” igara

Kompanija Ubisoft nastavlja da širi svoje poslovanje otvaranjem novih studija širom planete.

Ranije smo bili svedoci toga da je ova francuska kompanija svoje kancelarije otvorila baš kod nas, u Srbiji, kao i u susednoj Rumuniji i Bugarskoj.

Sada je novi studio otvoren u Aziji, tačnije u vijetnamskom gradu Da Nang. Tim povodom je podeljena i objava za medije u kojoj je naglašeno da će zadatak novog studija biti razvoj mobilnih igara u kategoriji instant games koja ima ogroman potencijal i bazu korisnika na društvenim mrežama.

Na projektima koji će se pojavljivati na SnapGames i Facebook Instant Games platformi će raditi preko 100 ljudi, a objavljeno je i da će se sarađivati sa studentima koji će na taj način imati prilike da steknu iskustvo kroz rad za jednu od najvećih gejming kompanija.

Lepo je videti da Ubisoft za ulazak na novo polje ne koristi resurse koje poseduje, već otvara zasebni studio i dovodi nove ljude, što znači da neće biti nikakvih turbulencija kod igara koje se trenutno razvijaju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

To Top