Vesti

Xbox Game Pass uskoro nudi još više igara

Majkrosoftov Xbox Games Pass program nastavlja da raste još brže nego što je ranije bilo slučaj, pa tako viđamo da se gomila novih igara dodaje i po nekoliko puta mesečno.

Najnoviji paket igara će uskoro biti dodat u Xbox Game Pass za konzole i doneće gomilu zabave svim pretplatnicima. Od danas, 19. septembra, dostupni postaju tabačina Jump Force i Bloodstained: Ritual of the Night, odlična metroidvania.

Zatim, od 26. septembra, pretplatnici mogu uživati u odličnim i realističnim trkama koje nudi DiRT Rally 2.0, ili da se druže sa vikinzima u Bad North. To nije sve, jer u ponudu istog dana stiže i ogromni LEGO Worlds, sa proceduralno generisanim okruženjima u kojima mogu stvarati šta god da žele.

Od igara koje uskoro dolaze na Xbox Game Pass nama je najviše za oko zapao Jump Force, koji okuplja neke od najpopularnijih anime junaka na jednom mestu. O kakvoj je igri reč pogledajte u našoj video recenziji.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top