PlayStation 4

PUBG od sada nudi krosplej igranje između PS4 i Xbox One platformi

Sve već broj studija i izdavača nastoji da spoji igrače na različitim platformama donošenjem crossplay funkcije u svoje igre.

Prva igra koja je ušla u istoriju i omogućila igračima na Playstation i Xbox platformama da se međusobno bore je Fortnite, a sada i suparnik ovog Battle Royale naslova donosi istu funkciju.

PUBG korporacija je sa 4.3 apdejtom za konzole omogućila krosplej između Playstation 4 i Xbox One platformi, što znači da za sve važi isti mečmejking, pa se tako igrači mogu udružiti i igrati zajedno, bez obzira na platformu. 

Svaki igrač će imati PS ili Xbox ikonicu pored svog imena u igri, a oni koji ipak ne žele da se druže sa igračima na drugoj platformi u podešavanjima mogu isključiti crossplay opciju.

Jako nam je drago da PUBG i ovo ima u ponudi. Nadamo se da će crossplay postati standard za svaki multiplejer naslov u narednoj generaciji konzola.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top