PC

Everspace 2 će definitivno izaći na Steam

Kickstarter se inicijalno pokazao kao odlična platforma koja omogućava developerima da se približe publici, kao i da direktno obezbede sredstva za razvoj i time pruže fanovima nešto specijalno.

Međutim, poverenje publike u developere je proteklih nekoliko meseci značajno opalo iz razloga što su mnogi pristali na dogovor o ekskluzivnosti na Epic Games platformi i zaobišli Steam, iako je mesecima ranije obećano da će se igra pojaviti na Valveovoj platformi.

Studio iza Everspace 2, Rockfish Games, sredstva za razvoj prikuplja putem Kickstartera, kao što je to činio i za prvi deo, ali sada uverava fanove da je Steam platforma prioritet i da se dvojka neće pojaviti na Epic Games platformi.

Lepo je znati da Rockfish Games fanove stavlja na prvo mesto, a kampanja za razvoj Everspace 2 na Kickstarteru funkcioniše odlično, pošto je za svega par dana prikupljena trećina od potrebnih 500 000$.

Celokupna suma će verovatno biti sakupljena, a očekivani datum izlaska igre je Septembar naredne godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top