PC

Junaci Resident Evil serijala stižu u Monster Hunter World: Iceborne

Kroz mnoga izdanja i verzije Resident Evil serijala, nekako su igrači najviše zavoleli Leona i Kler, a sa njima će uskoro biti moguće igrati i izvan RE igara.

Ova dva heroja će se narednog meseca pojaviti u Monster Hunter World: Iceborne i biće potpuno igrivi, odnosno spremi za lov na čudovišta.

Leon i Kler će se pojaviti kao deo većeg apdejta koji donosi novu regiju u igru, lakše pozivanje igrača i dosta drugih poboljšanja.

Naravno, ovo nije mod, već je sve zvanično, pošto Capcom poseduje obe franšize, i već na osnovu trejlera moramo reći da nam se ideja dosta dopada.

Tačan datum početka ovog crossovera nije poznat, ali će se definitivno odigrati ovog novembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top