PC

RobocraftX možete preuzeti besplatno do 17. oktobra

Zanimljivi kreator igara, RobocraftX, koji vam nudi gomilu alatki za kreiranje raznih avantura, bez potrebe za kodovanjem, je dobio dosta pohvala od igrača koji su imali prilike da ga isprobaju, a razvojni tim sada želi da dovede još više ljudi.

Studio Freejam to čini tako što je RobocraftX načinio potpuno besplatnim u narednih desetak dana na Steamu. Ovaj naslov možete preuzeti besplatno do 17. oktobra, a nakon toga zauvek ostaje u vašoj biblioteci.

Uz ovu veliku promociju dolaze i velike promene u mehanici, kao i promena imena iz RobocraftX u Gamecraft. Developeri su istakli da do promene imena dolazi zbog toga što je igra punokrvni kreator igara, a i nema veze samo sa robotima.

Svi igrači u budućem periodu mogu očekivati i dosta bogatije modove i iskustvo igranja, zahvaljujući opsežnim promenama, koje će definitivno privući nove igrače.

Ono što je u planu za nešto dalju budućnost je dodavanje multiplejer iskustva, odnosno zajedničkog igranja i kreiranja sa prijateljima.

Ako volite kreatore igara, onda vam toplo preporučujemo da isprobate i RobocraftX.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top