Vesti

Humanitarni Awesome Games Done Quick ove zime uvodi još više igara u takmičenje

Godišnje takmičenje u brzom prelaženju video igara(speedrun) – Awesome Games Done Quick – svake godine privlači milione fanova koji uživaju i majstorijama igrača i usput pomažu u humanitarne svrhe.

U januaru ove godine je prikupljena rekordna suma na AGDQ, čak 2,4 miliona dolara, što je pomoglo brojnim organizacijama širom sveta.

Za naredni događaj, organizatori planiraju još više zabave za gledaoce i igrače, pošto će takmičarski deo biti obogaćen novim igrama.

Čitav tim igrača će moći da se takmiči u brzom prelaženju Destiny 2 rejdova, a od novih igara imamo i Sekiro: Shadows Die Twice, kao i Vampire: The Masquerade.

Kompletna lista igara i učesnika je objavljena na zvaničnom sajtu organizatora, i moramo priznati da nam se izbori izuzetno dopadaju i jedva čekamo da vidimo nove rekorde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top