PC

Lokalni multiplejer na Steamu će uskoro biti dostupan za igranje i onlajn

I pored popularnosti klasičnih onlajn multiplejer naslova, Steam u svojoj ponudi ima sasvim solidan broj igara koje se mogu pohvaliti lokalnim igranjem sa prijateljima.

Lokalni multiplejer  donosi ogromne doze zabave i nove načine za uživanje u video igrama, a Steam uskoro donosi i odgovor na “Šta činiti kada su prijatelji daleko od vas?”

Odgovor na to je Remote Play Together funkcija koja lokalni multiplejer prenosi u onlajn okruženje. Ono što ovu funkciju čini odličnom je da i dalje važi pravilo da samo jedan korisnik mora da poseduje igru, dok se ostali mogu jednostavno pridružiti, prosto kao  priključivanje još jednog kontrolera.

Remote Play Together će se pojaviti kroz beta program 21. oktobra i Valve je objavio da će ova funkcija biti dostupna svim igrama sa lokalnim multiplejerom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top