PC

Objavljeni Red Dead Redemption 2 sistemski zahtevi – spremajte prostor na disku

Ubrzo nakon što se san mnogih ostvario i Red Dead Redemption 2 zvanično najavljen za pripadnike PC Master rase, Rockstar je objavio i kakva je mašina potrebna za pokretanje ovog naslova.

Nećemo mnogo okolišati, već pre samog pisanja o zahtevima moramo reći da smo iznenađeni što zahtevnost nije viša, pogotovo pošto RDR2 traži baš dosta slobodnog prostora.

Minimalni zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i5-2500K / AMD FX-6300
  • RAM: 8 GB
  • Grafička kartica: Nvidia GeForce GTX 770 2GB / AMD  Radeon R9 280 3 GB
  • Prostor na disku: 150 GB

Preporučeni zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i7-4770K / AMD Ryzen 5 1500K
  • RAM: 12 GB
  • Grafička kartica: Nvidia GeForce GTX 1060 6 GB / AMD Radeon RX 480 4 GB
  • Prostor na disku: 150 GB

Da, 150 giga prostora, većina nas igrača trenutno nema toliko slobodno, ali je RDR 2 definitivno vredan žrtvovanja. Naravno preporuka je uzeti SSD za ovaj naslov, kako biste izbegli čekanje zbog učitavanja igre, koje ume da potraje kod običnog hard diska.

Red Dead Redemption 2 je dobio brojne pohvale kritičara kada se pojavio za konzole, a kako se naš urednik proveo na divljem Zapadu pročitajte putem ovog linka.

Red Dead Redemption 2 će se na PC-u pojaviti ekskluzivno putem Rockstar Launchera 8. novembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top