Filmovi-Serije

Ubisoft planira niz animiranih TV serija njihovih igara

Francuski gigant UbiSoft važi za jedno od većih imena u industriji video igara, kako kao izdavač, tako i kao developer igara.

U njihovoj biblioteci igara i franšiza postoji ogroman broj popularnih i kultnih naslova koje vole generacije gejmera, pa nas tako i ne čudi što imaju ideju da neke od tih igara pretoče u svet animiranih filmova i serija.

Zapravo, tako nešto već odavno i rade sa Rabbids Invasion serijalom, i ovih dana upravo izlazi 4. sezona ove serije, koja se emituje na Netfliksu i France 3 kanalu.

Zbog uspeha te serije, sada planiraju da program animacija prošire i na njihove druge igre i franšize, pa su tako već u produkciji Rayman serija, kao i Hungry Shark Squad, bazirana na istoimenoj mobilnoj igri.

Helena Džuget, direktor Ubisoft Film & Television, kaže da svaki šou koji planiraju, ili na kome već rade, gađa drugu ciljnu publiku i ima drugačiji format, tako da se raduju svim kreativnim mogućnostima koje mogu da pokažu sa svakom od tih serija.

U planu je i Watch Dogs serija, sa rejtingom M, koja će biti akciona avantura i imaće “sajbermisterija” šmek, i ona će prevashodno ciljati tinejdžersku publiku.

I veoma popularna spinof igra Far Cry Blood Dragon će dobiti svoju animaciju, i na njoj radi producent koji je doneo Castlevania serijal na Netflix, Adi Šankar. Ta serija će se zvati Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe.

Takođe se pominje i animirana komedija koja će govoriti o kulturi video igara, ali o ovome trenutno nema više detalja.

Sve u svemu, gomila animacija stiže iz sveta UbiSofta u narednom periodu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top