PC

Nova igra bivšeg pisca iza Dragon Age igara je… mjuzikl

Jedan od pisaca koji je radio na Dragon Age serijalu je otvorio svoj nezavisni studio Summerfall Games, a krajem septembra je najavljeno da će uskoro biti otkriven i prvenac.

To se odigralo nezavisno, i pisac Dejvid Gajder je i zvanično predstavio igru zvanu Chorus. Za razliku od Dragon Age serijala, koji je fantazijska akciona igra, sada se radi o mjuziklu u maniru sličnom igri Life is Strange.

Igara sa ovom temom ima jako malo, u čemu i leži motivacija developera. Priča govori o pevačici koji preuzima moći magične muze, što znači da nas očekuju i blagi elementi fantastike, ali će ujedno fokus butu u na karakterima i priči.

Što se tiče talenata koji će se posvetiti zvučnoj komponenti, tu su Lora Bejli i Troj Bejker koji pozajmljuju, kao i još nekoliko talenata.

Studio Summerfall trenutno sakuplja potrebna sredstva za razvoj Chorus: An Adventure Musical putem Fig platforme. Do sada je prikupljeno oko 100.000$ od potrebnih 600.000.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top