Mobile

Pokemon GO dobija simpatični događaj povodom Noći veštica

Oktobar je mesec koji tradicionalno prolazi u znaku jeseni, žutog lišća i, naravno, Noći veštica, a ovaj događaj će se održati i u mobilnoj igri Pokemon GO.

Iako je ovo događaj sa ciljem da zastraši ljude, u Pokemon GO je zapravo skroz obrnuta situacija, pošto su pokemoni jednostavno preslatki. Niatic je otkrio da će događaj doneti posebne kostime za pokemone, koji će biti vidljivi svuda, a ujedno u divljini možemo naići i na nove mračne vrste pokemona.

Uz sve to, igrače očekuje još dosta iznenađenja i slatkih skinova u Pokemon GO, što je poprilično dobar razlog da se vratite igri, ako ste je ranije napustili.

Halloween događaj u Pokemon GO počinje 17. oktobra i trajaće sve do 1. novembra, što znači da imamo dovoljno vremena da se igramo sa “spooky” pokemonima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top