Mobile

Riot Games pravi pucačinu, tabačinu, kartičnu igru i animiranu seriju!

U noći iza nas, kompanija Riot Games je proslavila 10 godina od izlaska jedne od najpopularnijih igara svih vremena, njihove čuvene MOBA igre League of Legends.

I možemo reći, vala su nas stvarno iznenadili svime onime što su predstavili. Konačno će opravdati ono “s” u Games, jer su predstavili ne jednu, nego čak tri nove igre na kojima trenutno rade!

Za kartičnu igru Legends of Runeterra se šuškalo već neko vreme, i ona je danas konačno predstavljena u punom obimu, pa, ukoliko vas interesuju kartične igre, puno detalja možete saznati na zvaničnom sajtu.

Međutim, ta najava je daleko od najvećeg iznenađenja koje smo sinoć čuli. Ono što niko nije znao jeste da je Riot marljivo  radio i na taktičkoj pucačini iz prvog lica, čije smo prve kadrove imali prilike da vidimo sinoć! U pitanju je nešto što nas na prvu loptu veoma podseća na Overwatch, ali nam ostaje da sačekamo 2020. godinu, za kada su najavili da ćemo saznati više detalja. Ono što znamo je da je “klasna” pucačina, i da nema veze sa LoL univerzumom, već je bazirana na bliskoj budućnosti planete zemlje (opet, veoma slično kao Overwatch).

Treća nova igra je tabačina, odnosno fajting igra, smeštena u LoL univerzum. Ovo je nešto na čemu se znalo od ranije da Riot potencijalno radi, ali nisu postojali nikakvi konkretni detalji i slike do sada.

Na kraju, četvrta novina nije video igra – već animirana TV serija smeštena u u svet LoL-a, i koja nosi naziv Arcane.

Ovo sve je samo glavvni deo novosti sa strima od sinoć povodom 10 godina LoL-a, a ukoliko želite sa saznate šta je sve još novo otkriveno, vredni Redditor Timboron je napravio veoma detaljan i pregledan sadržaj svega novog najavljenog, zajedno sa linkovima ka trejlerima i drugom materijalu, pa vam preporučujemo da istražite taj post, prateći ovaj link.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top