Filmovi-Serije

Netflix objavio još jedan tizer za The Witcher seriju

Kako se blizi kraj godine, tako smo sve bliži i premijernom prikazivanju The Witcher serije iza koje stoji produkcijska kuća Netflix.

Sredinom jula meseca je stigao i prvi zvanični trejler, koji je u punom svetlu prikazao glumačku postavku koja će biti u ulogama svima omiljenih karaktera, a sada smo dobili još jedan tizer.

Tizer traje svega 10 sekundi i kreiran je u stilu brze montaže scena koje nas očekuju u seriji. Vidimo magiju, borbe i dosta napetosti, što se verovatno dosta dopada fanovima.

Dopadaju nam se tizeri, ali za sada još uvek nemamo zvanični datum izlaska serije na Netflix, jedini podatak koji postoji je nepotvrđena glasina da će se The Netflix serija pojaviti u decembru. Nadamo se da će biti tako.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top