PC

Diablo 4 će biti najavljen na ovogodišnjem BlizzConu?

Svakim danom smo sve bliži ogromnoj konvenciji ogranizovanoj u čast kompanije Blizzard i njenih fanova, gde će biti predstavljeno dosta novina za postojeće naslove, a možda nas očekuju i neke nove igre.

Što se novih igara tiče, fanovi na BlizzConu već godinama unazad željno iščekuju najavu Diablo 4, ali ona nekako stalno izmake.

I sada su se pojavile glasine koje govore o tome da je najava četvorke bliža nego prvi sneg kod nas. Ovoga puta se ne radi o insajderskim informacijama, već o knjizi koja predstavlja kolekciju umetnina iz Diablo sveta u kojoj se, pored ostalih, spominje i četvrti deo.

Knjiga će prikazati dosta originalnih radova vezanih za ovu popularnu franšizu, što većina fanova želi da vidi, ali trenutno nema zvanične potvrde da će rad iz četvorke biti prisutan.

Nadamo se da će ove godine Diablo 4 stvarno biti najavljen, pošto je to verovatno jedino što može sprati gorčinu nastaju najavom Diablo Immortal mobilnog naslova, a tvrdnja da je prošle godine najava Diablo 4 odložena pred sam početak BlizzCon 2018 uliva još više nade da će se to sada desiti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top