PC

Nova Batman igra će nam navodno omogućiti da igramo kao cela porodica

Od obeležavanja 80. godina postojanja Betmena kao superheroja, fanovi su konstantno bombardovani raznim curenjima i tizerima veznanim za dugo iščekivanu igru u kojoj je čovek-šišmiš glavni akter.

WB Montreal još uvek nije zvanično najavio igru, već je pred nama novi leak koji otkriva koji je naziv igre i jedan izuzetno zanimljiv detalj.

Ove informacije dolaze od osobe koja je u prošlosti otkrila dosta detalja vezanih za video igre, koji su se ispostavili kao potpuno tačni.

Nova Betmen igra će se navodno zvati Batman Arkham Legacy i igračima će pružiti priliku da igraju kao cela porodica ovog superheroja, što zvuči dosta ambiciozno i biće velika novina u odnosu na prethodne igre u serijalu, ako se ispostavi tačnim.

Moramo priznati da nam se dopada detalj igranja kao još neko pored glavnog junaka, i jedva čekamo da se igra konačno zvanično najavi, što će se najverovatnije odigrati na The Game Awards u decembru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top