PC

Battlefield V nas vodi na novo bojno polje – Pacifik

Battlefield V će uskoro obeležiti čitavih godinu dana postojanja, ali DICE ne posustaje sa novinama, već pred igrače stavlja potpuno novo poglavlje ratovanja i sa evropskih bojišta se selimo na Pacifik.

Kao što je i bilo najavljeno prethodnih meseci, sada je i zvanično predstavljeno peto poglavlje igre koje je potpuno besplatno za sve igrače.

Novo poglavlje nam donosi nove mape, nove oružane snage sa kojima ćemo se boriti, a klima u ovom delu sveta zahteva i drugačiju vatrenu moć, a i tradicionalni mačevi će biti dostupni u borbi. Japanske letelice su tu, M4 Sherman tenkovi će gaziti po ratištu, a očekuje nas još dosta novih stvari.

Imajte u vidu da neće sve biti dostupno od prvog dana, već će developeri postepeno dodavati sve više novina.

U čast odlaska na Pacifik, dobili smo i fantastični trejler koji obiluje akcijom. Uživajte:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top